Valitse sivu

UKK

En muista PIN-koodiani.

Voit luoda uuden PIN-koodin näiden ohjeiden avulla:

  • Kirjaudu ulos sovelluksesta (Asetuksista).
  • Kirjaudu sisään sovellukseen.
  • Sovellus pyytää sinua välittömästi luomaan uuden PIN-koodin.
Annoin rekisteröitymisen yhteydessä virheellisen puhelinnumeron. Kuinka vaihdan sen?

Rekisteröintiä ei suoriteta, jos puhelinnumero on virheellinen. Odota 20 minuuttia ja aloita rekisteröinti uudelleen. Jos et vielä silloinkaan pääse rekisteröitymään, ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa support@payiq.net.

Unohdin suorittaa sähköpostivarmennuksen määräajan kuluessa enkä pääse nyt enää kirjautumaan tililleni.

Jos sähköpostivarmennusta ei suoriteta määräajassa (7 päivän kuluessa), tilisi poistetaan automaattisesti. Voit rekisteröityä uudelleen käyttämällä samaa sähköpostiosoitetta kuin aiemminkin. Jos sinulla on ongelmia rekisteröitymisessä, ota yhteyttä asiakaspalveluun osoitteessa support@payiq.net mieluiten siitä sähköpostiosoitteesta, jonka haluat rekisteröidä sovellukseen.

En pysty enää ostamaan lippuja sovelluksella.

Olet saattanut ylittää maksutavallesi asetetun käyttörajan. Käyttörajat ovat erilaiset eri maksutavoissa.

  • Mobiilimaksun kuukausittainen käyttöraja on 150€. Se sisältää myös kaikki muut palvelut, jotka on ostettu operaattorin laskutuksen kautta.
  • Svea-laskutuksessa luottoraja on 60€. Se sisältää myös kaikki muut palvelut, jotka on veloitettu Svean kautta. Voit nostaa luottorajan summaan 199€ sovelluksen Asetuksista.
  • Pankki- ja luottokorttien luottorajat on määritelty pankkisi kanssa tekemässäsi sopimuksessa.
Valitsin maksutavakseni Mobiilimaksun ja nyt minulla on Asetuksissani seuraavat tiedot: "jäljellä 150,00 €". Mitä se tarkoittaa?

Operaattorin suoran laskutuksen kautta ostettavien tuotteiden ja palvelujen ostoraja on 150 € kuukaudessa. Sinua veloitetaan vain siitä, mitä todella käytät.

Osoitteeni on vaihtunut.

Voit päivittää osoitteesi sovelluksen Asetuksissa.

Aion vaihtaa eri sähköpostitiliin. Kuinka vaihdan uuden sähköpostiosoitteen tililleni?

Et voi vaihtaa sähköpostiosoitetta itse. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa support@payiq.net, niin uusi sähköpostiosoite päivitetään tietoihisi. Tämän jälkeen sovellukseen kirjaudutaan uudella sähköpostiosoitteella.

Puhelinnumeroni on vaihtunut. Kuinka voin päivittää puhelinnumeroni Asetuksissa?

Et voi vaihtaa puhelinnumeroa itse. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa support@payiq.net, niin uusi numero päivitetään tietoihisi.

Tarvitsen lipun ensi viikoksi. Voinko ostaa mobiililipun etukäteen?

Sovelluksella ostetut liput ovat voimassa välittömästi oston jälkeen, joten voit ostaa liput juuri ennen niiden käyttöhetkeä.

Saamassani laskussa on epäselvyyksiä.

Ota yhteyttä suoraan laskun laatijaan.

Bussi oli myöhässä, ja lippuni voimassaoloaika umpeutui.

PayiQ ei vastaa busseista ja niiden aikatauluista. Jos haluat hyvityksen, ota yhteyttä suoraan liikennöitsijään/palveluntarjoajaan. Heidän yhteystietonsa ovat sähköpostiisi lähetetyssä kuitissa.

Lippujen hinnat ovat liian korkeita.

Lippujen hinnat ja mahdolliset maksut määrittelee liikennöitsijä/palveluntarjoaja.

En ole rekisteröitynyt sovelluksen käyttäjäksi, mutta haluaisin saada kuitit ostoistani.

Voit vastaanottaa kuitteja ostoistasi, vaikka et rekisteröityisi. Mene Asetuksiin ja lisää sähköpostiosoitteesi kohtaan Sähköpostiosoite kuittien toimittamista varten.

Käytän Windows-puhelinta.

Sovellusta ei ole kehitetty enää Windows-puhelimia varten, koska tuotteita ei enää valmisteta, eikä kehitys ole kustannustehokasta.

Sovelluksen käyttö vaatii paljon akkuvirtaa.

Lippujen mekaanisen luvun helpottamiseksi näytön kirkkaus on asetettu liian korkeaksi, mikä vaikuttaa akun kulutukseen. Näytön kirkkautta säädetään ainoastaan silloin, kun sovellus näyttää aktiivisten lippujen tietoja.

Minulla on puhelin, jossa on kaksi SIM-korttia. Kuinka määritän, kumpaa SIM-korttia käytetään lippujen maksamiseen?

Vain toisessa SIM-korteista voi olla 4G/3G-verkkoyhteys, ja tätä SIM-korttia käytetään automaattisesti operaattorin laskutuksessa. Määritä puhelimesi asetuksista SIM-kortti, jota haluat käyttää ostoihisi.

LATAA TÄRKEIMMÄT TIEDOT

Pin It on Pinterest

Share This