fbpx

Tietosuojakäytäntö

Sovelluksemme käyttö kerää erilaisia tietoja, joiden turvallisuudesta huolehdimme tarkkojen säädösten mukaan. Tämä tietosuojakäytäntö kertoo

  • Mitä tietoja keräämme ja miksi
  • Mihin käytämme tietoja
  • Miten voit päivittää tai poistaa tietosi

Lue tämä käytäntö huolellisesti ja varmista, että olet ymmärtänyt sen sisällön. Jos sinulla on tähän liittyviä kysymyksiä, lähetä sähköpostia osoitteeseen tuki@payiq.net ja me vastaamme niihin mahdollisimman pian.

Jos olet alle 13-vuotias, tarvitset vanhempiesi suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn.

Mitä tietoja keräämme

Itse antamasi tiedot:

Sovellustamme voi käyttää eri tavoin ja käyttötavasta riippuen keräämme erilaisia tietoja. Sovellukseemme rekisteröitymällä saat käyttöösi kaikki sen ominaisuudet, kuten erilaiset maksutavat. Sovellukseen rekisteröityminen edellyttää suostumusta seuraavien tietojen antamiseen: puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Pyydämme nämä tiedot, jotta voimme tunnistaa sinut mahdollisissa ongelmatilanteiden selvittämisissä ja viestiä kanssasi.

Valitsemastasi maksutavasta riippuen voimme pyytää myös muita tietoja, joita kyseinen maksutapa toimiakseen vaatii. Nämä tiedot tarvitaan, jotta voimme käsitellä maksusi oikein. Käytämme maksun käsittelyssä myös kolmansia osapuolia, jotka voivat pyytää maksutapaan liittyviä lisätietoja. Näitä tietoja käsittelee ainoastaan kolmas osapuoli emmekä säilytä näitä tietoja.

Sovellusta voi käyttää myös ilman rekisteröintiä, jolloin sinun ei tarvitse antaa itsestäsi mitään tietoja. Jos sovellusta käyttää ilman rekisteröitymistä, eivät kaikki sovelluksen ominaisuudet ole käytössä.

Sovelluksen käytön keräämät tiedot:

Keräämme tietoja käyttämästäsi laitteesta ja sovelluksessa tekemistäsi tapahtumista. Näitä tietoja ovat:

  • Laitetiedot kuten laitteen malli, käyttöjärjestelmä, operaattori, IP-osoite ja sovelluksen versio. Keräämme näitä tietoja kehittääksemme palveluamme, parantaaksemme palvelun turvallisuutta, selvittääksemme mahdollisia vikatilanteita ja täyttääksemme velvollisuutemme säilyttää tiedot tehdyistä ostoista laissa määritetyn ajan.
  • Tapahtumatiedot kuten sovellukseen kirjautumiset ja ostot. Keräämme näitä tietoja tarjotaksemme palveluamme ja täyttääksemme velvollisuutemme säilyttää tiedot tehdyistä ostoista laissa määritetyn ajan.
  • Käytämme sijaintitietoja parantaaksemme palvelun turvallisuutta sekä tarjotaksemme paikkaperustaisia palveluita kuten reittioppaita. Sijaintitiedon esto ei estä sovelluksen käyttöä, mutta paikkaperustaiset palvelut eivät toimi ilman sijaintietoa.

Mihin tietoja voidaan käyttää

Keräämme tietoja sovelluksen käytöstä, jotta voimme tarjota, ylläpitää, suojata, kehittää ja parantaa palveluamme. Voimme myös tiedottaa sinulle palveluistamme ja ottaa yhteyttä palveluissamme mahdollisesti esiintyviin ongelmiin liittyen. Jos otat meihin yhteyttä palautekanavien kautta, säilytämme yhteydenotot pystyäksemme ratkaisemaan mahdolliset kohtaamasi ongelmat.

Omien tietojen tarkastelu, päivittäminen ja poistaminen

Sovelluksen asetuksista näet kaikki itse antamasi tiedot. Sovelluksen Tuotteet-välilehdeltä näet 30 viimeisintä ostosta. Sinulla on oikeus tarkastella kaikkia omia tietojasi ja siirtää ne toiselle yritykselle.

Voit muuttaa antamiasi tietoja sovelluksen asetuksissa. Samoin voit lisätä ja poistaa maksutapoja. Poikkeuksena tietoihin, joita et voi muuttaa ovat puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Näiden tietojen muuttamiseksi ota yhteyttä asiakaspalveluumme: tuki@payiq.net.

Lain mukaan tiedot ostoista pitää säilyttää tietyn ajan. Käyttäjätiliäsi ei poisteta ilman, että itse pyydät tilisi poistoa.

Jos haluat lopettaa sovelluksen käytön, ota yhteyttä asiakaspalveluumme: tuki@payiq.net. Käyttäjätilisi ja antamasi tiedot poistetaan. Tietoja ostotapahtumista ei kuitenkaan poisteta, koska olemme velvoitettuja säilyttämään niitä laissa määritetyn ajan.

Tietojen jakaminen

Käytämme kolmansia osapuolia maksupalvelujen tarjoamiseen ja voimme jakaa maksutapatietojasi näiden maksupalvelujen tarjoajien kanssa, jotta ne voivat käsitellä maksusi.

Asiakastietoja voidaan luovuttaa viranomaisille voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa.

Emme myy henkilötietojasi tai muuten tarjoa niitä kolmansille osapuolille näiden suoramarkkinointitarkoituksiin.

Tietoturva

Pyrimme turvaamaan tietosi luvattomalta käytöltä parhaamme mukaan. Sovelluksessa on käytössä useita suojaustapoja:

  • Sovellukseen kirjautuminen vaatii käyttäjätunnuksen ja salasanan.
  • Ostojen teko sovelluksessa vaatii erillisen hyväksynnän PIN-koodilla tai sormenjälkitunnistuksella.

Henkilötiedot suojataan asiattomalta pääsyltä ja laittomasti tai vahingossa tapahtuvalta tietojenkäsittelyltä tarkoituksenmukaisin teknisin ja hallinnollisin toimenpitein. Henkilötietoja käsittely on rajattu vain niihin henkilöihin, jotka tarvitsevat tietoja asiakaspalvelussa, sovelluksen kehittämisessä ja vianmäärityksessä. Tietojen käsittely vaatii henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja käyttäjäkohtaisen salasanan ja käyttäjiä sitoo salassapitovelvollisuus.

Olemme velvollisia ilmoittamaan 72 tunnin sisällä henkilötietoihisi kohdistuvasta tietoturvaloukkauksesta, sen luonteesta ja todennäköisistä seurauksista. Ilmoitamme mahdollisesta tietoturvaloukkauksesta sähköpostitse rekisteröinnin yhteydessä antamaasi osoitteeseen.

Muutokset

Tietosuojakäytäntöön voi tulla muutoksia. Jos muutokset ovat huomattavia, ilmoitamme niistä ja pyydämme suostumuksesi uuteen käytäntöön.

Pin It on Pinterest

Share This