Yksityisyydensuoja

PayiQ Oy ja sen kumppanit ("PayiQ"), ovat sitoutuneet kunnioittamaan yksityisyyttäsi ja noudattamaan voimassaolevia tietosuojan ja yksityisyyden suojan lakeja. Tässä yksityisyydensuojakäytännössä ("Yksityisyydensuoja") kuvataan, miten keräämme ja käytämme henkilötietoja silloin, kun PayiQ on rekisterinpitäjä, tai kun viittaamme tämän Yksityisyydensuojan sovellettavuuteen. "Henkilötiedot" tarkoittavat tietoja, jotka liittyvät sinuun tai muuhun todennettavaan henkilöön.

Saatamme antaa lisää yksityisyyden suojaan liittyviä ilmoituksia liittyen joihinkin tiettyihin tuotteisiin tai palveluihin. Ne saattavat täydentää tätä Yksityisyydensuojaa koskien kyseisiä tuotteita tai palveluita. Mikäli tällaisten ilmoitusten ja tämän Yksityisyydensuojan välillä on eroavaisuuksia, ovat kyseiset ilmoitukset ensisijaisia.

Laitteellasi oleva ohjelmisto tai sen käyttämä palvelu voi käyttää näitä tietoja. Tuotteemme tai palvelumme voivat sisältää linkkejä muiden yhtiöiden sivustoille tai käyttää palveluita, joiden tietosuojakäytännöt ovat kyseisten tahojen omia. PayiQ ei vastaa muiden palveluntarjoajien tietosuojakäytännöistä. Suosittelemme perehtymään kyseisten toimijoiden tietosuojailmoituksiin.

Jos et hyväksy tätä Yksityisyydensuojaa, älä käytä tuotteitamme tai palveluitamme tai luovuta käyttöömme henkilötietojasi.

Mitä tietoja keräämme ja seuraamme

Pyydämme henkilötietoja kun teet tilauksen, rekisteröit tuotteen, pyydät palvelua, vastaat kyselyyn, osallistut kilpailuun, vastaat meille tai käytät tiettyjä muita toiminteita palveluissamme. Esimerkiksi:

Jos lähetät meille tilauksen, pyydämme sinulta tarpeellisia tietoja - kuten nimesi, osoitteesi ja luottokortin numeron. Jos pyydät teknistä tukea verkossa, pyydämme sinulta tietoja - kuten nimesi osoitteesi ja tietoja tietokoneen laitteistosta, ohjelmistosta ja ongelman luonteesta. Teet aina itse päätöksen siitä, että käytätkö mitään toimintaa, joka pyytää henkilökohtaisia tietoja. Jos et halua antaa pyydettyjä tietoja, et ehkä voi suorittaa haluamaasi toimintoa.

Pyydämme sijantitietoja kun teet tilauksen. Käytämme tätä tietoa ostosten turvaamiseksi.

Miten käytämme tietoja, joita keräämme ja seuraamme

Saatamme käyttää henkilökohtaisia tietoja seuraavilla tavoilla:

  • Antaaksemme sinulle tietoa tuotepäivityksistä, uusista tuotteista, palveluista, jakaaksemme tiedotteita, informatiivista sähköpostia tai tehdäksemme tutkimusta tulevaisuuden tuoteideoista tai parannuksista;
  • Voidaksemme luoda sisältöä, jolla on merkitystä sinulle;
  • Antaaksemme sinulle erikoistarjouksia, jotka saattavat kiinnostaa sinua;
  • Voidaksemme kehittää parempia tuotteita tai palveluja, jotka vastaavat tarpeitasi;
  • Jotta voit ostaa ja ladata tuotteita, päästä käyttämään palveluja tai muutoin osallistua valitsemaasi toimintaan;
  • Voidaksemme auttaa sinua löytämään nopeasti ohjelmistot, palvelut tai tuotetiedot, jotka ovat tärkeitä sinulle

Keille tietojasi voidaan luovuttaa

Ajoittain saatamme antaa tietosi valituille liikekumppaneille, jotta he voisivat kommunikoida tuotteista tai palveluista, joiden he uskovat olevan tärkeitä sinulle tai yrityksellesi. Jos haluat, että emme anna tietoja liikekumppaneillemme, voit kertoa siitä meille ottamalla meihin yhteyttä.

Lisäksi me voimme käyttää ulkopuolisia toimijoita palvelujen tuottamiseen meille. Näitä kumppaneita voidaan käyttää tuotteiden lähettämiseen, teknisen tuen antamiseen tai tilausten käsittelyyn. Edellytämme, että palveluntarjoajat säilyttävät asiakkaiden henkilökohtaisia tietoja turvallisesti ja luottamuksellisesti. Vaadimme myös, että nämä kumppanit käyttävät henkilötietoja vain meidän osoittamaamme tarkoitukseen.

Huomaa, että tietyissä tapauksissa voi olla tarpeen, että joudumme paljastamaan henkilökohtaisia tietoja viranomaisille, tai muutoinkin kun oikeudelliset säädökset meitä niin velvoittavat.

Turvallisuus ja laatu liittyen henkilötietoihin

Olemme ottaneet käyttöön erinäisiä turvatoimia kansainvälisten käytäntöjen mukaisesti suojaamaan henkilökohtaisia tietoja. Näitä toimenpiteitä ovat muun muassa tekniset ja menettelylliset toimenpiteet tietojen suojaamiseksi väärinkäytöltä, luvattomalta käytöltä tai luovuttamiselta, muuttamiselta tai tuhoamiselta.

Pyrimme vilpittömästi vastaamaan pyyntöihin päivittää tai korjata omia henkilötietojasi. Jos uskot, että meillä ei ole ajantasaisia henkilökohtaisia tietoja, voit käyttää jotakin muuta viestintäkanavaa ottaaksesi meihin yhteyttä.

Evästeiden käyttö

Voimme ajoittain käyttää evästeitä. Eväste on ainutkertainen tekstitiedosto, jonka nettisivusto voi lähettää käyttäjän selaimeen. Evästeiden avulla palveluiden sisältöä voidaan räätälöidä käyttäjäkohtaisesti perustuen selaimen asetuksiin. Saatamme käyttää evästeitä muokkaamaan palvelumme tai tukisivustomme sisältöä, tai muistamaan sinut, kun rekisteröit tuotteita tai palveluita. Jos et halua sallia evästeitä selaimessasi, voit asettaa selaimesi hylkäämään evästeet tai ilmoittamaan, kun verkkosivusto yrittää asettaa evästeen selaimeesi. Evästeiden torjuminen voi vaikuttaa kykyysi käyttää joidenkin tuotteidemme ja/tai palveluidemme sivuja.

Saatamme myös käyttää evästeitä vierailujesi seurantaan palveluissamme. Vaikka palvelumme voivat kirjata automaattisesti IP-osoitteesi, ei tämä tieto tunnista sinua ja sinä pysyt anonyyminä.

Palveluiden verkkoliikenne

Voimme seurata verkkotunnuksia, IP-osoitteita ja selaintyyppejä, joita ihmiset käyttävät käyttäessään palveluitamme. Tietojen avulla voimme seurata yhteenlaskettua käyttäjämäärää sekä liikennemalleja koko palvelussamme. Tällainen tieto ei korreloi mihinkään henkilökohtaisiin tietoihin.

Linkittäminen liikekumppaneihin

Sivuillamme saattaa olla useita yhteyksiä yhtiöihin, joiden kanssa meillä on liikesuhde. Emme ole vastuussa liikekumppaneidemme yksityisyyden suojan käytännöistä. Kehotamme sinua lukea heidän tietosuojalausuntonsa, sillä ne saattavat poiketa omistamme.

Muita näkökohtia yksityisyyteen

Muista, että tietojen, joita annat keskusteluryhmiin tai foorumeille, katsotaan olevan julkista tietoa. Se ei ole luottamuksellista. Tällöin on olemassa riski, että tiedot voidaan kerätä ja muut voivat käyttää niitä. Ole varovainen ja vastuullinen, kun olet verkossa.

Muutokset tähän Yksityisyydensuojaan

Siinä tapauksessa, että merkittävä muutos on tulossa tietosuojakäytäntöihimme, niin siitä julkaistaan näkyvä ilmoitus sivustollamme. Jos muutos koskee henkilötietojasi käyttöä, niin kutsu sisältää ohjeet siitä, miten voit jättäytyä pois tällaisesta käyttötarkoituksesta.

Eettiset periaatteemme

Kerromme avoimesti yhteiset eettiset arvomme ja liiketoiminnan periaatteemme kaikille sidosryhmillemme. Pyrimme omalta osaltamme rakentamaan avointa tietoyhteiskuntaa.

Tasa-arvopolitiikka

Pyrimme mahdollisimman sosiaaliseen vastuullisuuteen kaikessa päätöksenteossamme. Tämä linjaus koskee sekä yhteistyökumppaneitamme että työntekijöitämme.

Ympäristöpolitiikka

Olemme tietoisia niistä vaikutuksista, joita moderni kulttuuri aiheuttaa ympäristöllemme. Ymmärrämme, että meidän on pyrittävä tasapainottamaan taloutta ja ekologiaa.

Yksityisyyden suoja

Vastuullisena suomalaisena palveluiden tuottajana, ymmärrämme yksityisyyden suojaamisen tärkeyden. Me kunnioitamme sitä.